Találd meg gyermekeddel a közös hangot

Szülőnek lenni nehéz, jó szülőnek lenni pedig még nehezebb. Sokszor nem tudjuk, hogy mit csinálhatnánk másképp és ilyenkor jó lenne valami, ami útmutatást ad.

„Lehet, hogy elfelejtik, mit mondtál nekik, de soha nem fogják elfelejteni, hogy hogyan érezték magukat a szavaidtól.”

– Carl William Buehner –

Veled is előfordult már, hogy mérgedben olyasmit mondtál a gyermekednek amit később aztán megbántál? Sajnos ezt legtöbbször akkor vesszük észre, miután már minden dühünk elszállt és csak ekkor gondoljuk végig szavaink súlyát. Persze bocsánatot tudunk kérni gyermekünktől és mi tudjuk, hogy ettől még ugyanúgy szeretjük őket. De vajon ők is tudják? 

És az megesett már veled, hogy nem tudtad mivel is vehetnéd rá a gyermekedet a tanulásra vagy éppen a házimunka elvégzésére? Biztos vagyok benne, hogy néha úgy érzed nehezen boldogulsz vele. Akár az is előfordulhat, hogy egyik gyermekedet bármire rá tudod venni, míg a másikat nem. Sokszor esünk abba a hibába, hogy egyforma nevelési módszereket próbálunk alkalmazni, holott tisztában vagyunk vele: minden ember más!

Azonban semmi okod aggodalomra, ezeket minden szülő átéli. Éppen ezért született meg ez a kiadvány.

Mi ez az Asztrológiai kiadvány?

A te személyreszabott gyermeknevelési útmutatód.

Minden gyermek más és más, ezért másképp is tudunk velük szót érteni. Tudd meg, hogy a te gyermeked miként működik és azt, hogy miként tudsz hatékonyan kommunikálni vele.

Egészen pontosan mit tartalmaz a kiadvány?

R
Átnézzük a leggyakoribb gyermeknevelési problémákat
R
Részletesen kielemezzük mind a 12 csillagjegybe tartozó gyermekek jellegzetességeit
R
Javaslatokat adunk a megfelelő kommunikációhoz (Pl. hogy miként tudod rávenni gyermekedet a sportra vagy a tanulásra)

Aki ezt a tudásanyagot elkészítette neked

Farkas Andrea vagyok – asztrológus. Munkám során nap mint nap szembesülök azzal, hogy a felnőtt-lét problémáinak gyökere szinte mindig a gyermekkorban keresendő… az ott kapott sebek, félrecsúszások nagy része pedig elkerülhető volna, ha minden gyermek a személyiségének, igényeinek megfelelő hozzáállással találkozhatna – legalább otthon. A mai, rohanó világban pedig talán még nehezebb boldog és kiegyensúlyozott jövő felé terelgetni a csemetéket. Ehhez nyújt a szülőknek – gyakorlatban is jól hasznosítható – segítséget ez a kiadvány.

Mennyibe kerül?

A kiadvány  990 Ft-ba kerül. Ez azt jelenti, hogy egy Starbucks kávé áráért megkaphatod a gyermeknevelés Szent Grálját. 

Miért ilyen nevetségesen olcsó?

Erre a kérdésre a válasz borzasztóan egyszerű. Ezen a füzeten mi nem nyerészkedni szeretnénk, hanem az a célunk, hogy minél több ember megismerhesse az anyagainkat. 

Ha nem nyerészkedni akartok, akkor miért nem adjátok oda ingyen? 

A tapasztalat azt mutatja, hogy az emberek az ingyenes anyagokat nem becsülik meg eléggé. Ha csak úgy odaadnánk, akkor könnyen lehet, hogy sosem olvasnád el és kárbaveszne ez a hasznos tudásanyag. 

1. Hogyan történik a fizetés? 

Kattints a jobb oldalon látható “Kosárba rakom” gombra, ami átirányít a kosár oldalra. Itt ellenőrizheted a megrendelést. Ha mindent rendben találsz, akkor kattints a “Tovább a Pénztárhoz” lehetőségre. Itt meg kell adnod a számlázási adataidat, majd ki kell egyenlítened a rendelésed összegét. Fizetés jelenleg bankkártyával (a PayPal biztosítja) és banki átutalással lehetséges.

2. Biztonságos a PayPal-n keresztüli fizetés?

A PayPal-t olyan cégek használják, mint a Facebook vagy az Ebay. Teljesen biztonságos és olyan mintha a boltban fizetnél a bankkártyáddal.

 

3. Fizetés után azonnal megkapom a kiadványt?

A bankkártyás fizetés esetén azonnal olvashatod. Amennyiben átutalással fizetsz, akkor csak az összeg megérkezését követően küldjük el neked a kiadványt emailben.

Copyright 2018 Magyar Holisztikus Egyesület                                                                     Email: holisztikusegyesulet@gmail.com