Az asztrológia világa csak arra vár, hogy felfedezd!

Mindig is érdekelt a Sors, az asztrológia és az önismeret?
Akkor biztos lehetsz benne, hogy téged a csillagok vezettek ide. 

A novemberi évfolyam betelt! A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának következő képzése 2024. májusában indul,- a túljelentkezések miatt már most foglald le a helyed.

“Az asztrológia adatai megmagyaráztak olyan pontokat, amelyeket más módon nem lettem volna képes megérteni

– Carl G. Jung –

Carl G. Jung idejében az asztrológia azoknak a sötét utaknak az egyike volt, amelyet tabutémának és tiltott területnek tekintettek. Akkoriban a horoszkóp készítése óhatatlanul “fekete báránnyá” változtatta a művelőjét. Manapság azonban rengeteg ember vágyik arra, hogy előre lássa azokat a dolgokat amelyek majd rá várnak, ezért az Asztrológia nélkülözhetetlenné vált. 

Sokan nevezik a ​​horoszkópot jóslásnak – én jobban szeretem a ​​​​​​​​​​​​​​sorselemzés​​​​​​​​​​​​​​​, vagy a „​​​​​​​prognózis​​​” szócskát… A csillagok, bolygók tanulmányozása nem mágia. ​​​Az asztrológia​​ tanfolyamon​​, iskolákban, képzéseken elsajátítható tudomány, melyet kitűnő ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​asztrológiai ​​​​​​​​​​​​​​​​​​szoftver​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​tehet még pontosabbá. Az asztrológia abban is a segítségedre lehet, hogy minden eddiginél jobban megismerd önmagad.

Hogyan épül fel a képzés?

Alapképzés (az első fél év)

A fél év alatt megtanulod az alapokat, amelyeket a saját képletedre értelmezni tudsz. Ennek segítségével szert teszel önismeretre,- könnyebben átlátod a múltad miértjeit, a jelened dilemmáit, és a jövőd feladatait.

Ez a tudás elégséges lesz ahhoz, hogy döntéshelyzetben megtaláld a jobb variációt, – hogy meg tudd határozni a céljaidat, – és elérésük kevesebb energiádba kerüljön, felesleges körök nélkül. 

Aki idáig eljut, az sokkal többet akar tudni, hiszen ráérez az Univerzum tökéletes működésének elvére – és ez a varázs mindenkit nehezen enged el. 

Felső fokú képzés (másfél év)

Nos, itt lehet belőled asztrológus, – szakmán belül elismert  végzettséggel,- és olyan szintű tudással, amelyet kevesen mondhatnak el magukról.

A Schőner-módszert a világon egyedülállóan csakis a Magyar Holisztikus Egyesület keretein belül sajátíthatod el úgy, hogy utána igazoltan használhasd is.  A második év végén erről a tudásról számot kell adnod az Akadémia vizsgabizottsága előtt  – ne aggódj, nem fog fájni 🙂

Tanulmányaidhoz és munkádhoz azt az ​asztrológiai szoftvert fogod  használni, amely több, mint egy évtizede nemzetközileg az élvonalba tartozik – és amellyel sok kolléga dolgozik – de sokukkal ellentétben te ismerni fogod az összes funkcióját. A szokásos négy évhez képest a dupla tempó nem kevesebbet, – hanem többet jelent. A nálunk szerzett ismeretekkel bármely szakmai körben kiválóan megállod majd a helyed. 

Nem ültetünk vissza az iskolapadba

Az oktatás kis csoportokban történik, mert szeretnénk maximálisan odafigyelni a fejlődésedre.
Nem kell utaznod és egy padban ücsörögnöd, ugyanis az oktatás az online rendszerre is tökéletesen felépített.

Ha esetleg halaszthatatlan dolgod adódik, akkor sem maradsz le, hiszen minden óráról hanganyag és jegyzet készül, amelyeket az óra után rögtön eljuttatunk számodra.

Nincs szükség előképzettségre

A tapasztalat azt mutatja, hogy más iskolákból érkezőknek ugyanúgy tudunk “újat” adni, mint azoknak, akik még sosem láttak radixot. 

Ki az aki bevezet az asztrológia rejtelmeibe?

Farkas Andrea vagyok, asztrológus, a Magyar Holisztikus Egyesület elnöke. Évtizedes szimbiózisban élek az ezotériával – ez időn belül hatodik éve tanítom az asztrológiát egyesületünk Akadémiáján. Vallom, amit Jung egykor:

 “Az asztrológia adatai megmagyaráztak olyan pontokat, amelyeket más módon nem lettem volna képes megérteni. ”        

Halak aszcendenssel és Bak Napjeggyel születtem néhány évtizeddel ezelőtt.Már ettől is remekül keveredik bennem az okkultizmus a REAlitással – a korlátlanság a kötelességtudattal, – az ezotéria a valósággal, – az érzékenység a keménységgel…

 Mivel az ember nem pusztán aszcendens és Napjegy, hanem olykor fényszög is, így én valóban sokat kaptam a Vénusz, a Mars, a Merkúr, és a Nap jó és kevésbé jó tulajdonságaiból. Néha magamnak se vagyok egyszerű rejtvény, de számomra ez természetes állapot. Egy azonban nem vitatható: megszállottan szeretem a hivatásomat.

Farkas Andrea
 Asztrológus és a Magyar Holisztikus Egyesület elnöke

A különbség szemmel látható…

Asztrológiai tanfolyamok általában

M

… máshol az oktatás tantermekben, nagy létszámú csoportokban zajlik

M

… máshol kevés eredménnyel sajátíthatsz el különleges techinákat. 

M

… máshol a Placidus Plus szoftver funkcióinak sokszor a töredékét sem ismerik. Azonban a szoftver ismerete elengedhetetlen a profi munkához

M

… máshol, ha egy óráról hiányzol, akkor könnyen lemaradhatsz a tananyaggal

M

… máshol talán nincs ingyenes korrepetálás és felkészítés a vizsga előtt

M.H.E Asztrológiai Képzés

N

Az oktatás online, kis létszámú csoportokban történik

N

Itt első kézből vizsgázhatsz a Schőner-módszerből úgy,  hogy utána igazoltan használhatod is

N

A Placidus Plus szoftvert mi készítettük, ezért mindent meg tudunk neked tanítani vele kapcsolatban.

N

Minden óráról hangfelvétel és jegyzet készül, így biztosan semmiről sem maradsz le

N

Ingyenes felkészítés és korrepetálás vizsga előtt

Mit mondanak a korábbi résztvevők?

Reától valódi, kézzel fogható tudást kaptam az asztrológiával kapcsolatban, nem csak filozófiai vagy bulvár szintűt, amely csupán a sztereotípiákra épít. Tényeken alapuló információkat. Elképedtem, amikor megtudtam, hogy más iskolák, és az onnan érkező “asztrológusok” milyen alapvető dolgokat nem csinálnak meg (radix pontosítás sok-sok életesemény alapján), és egy bemondott születési időpontból kiindulva vezethetnek teljesen félre valakit. Itt nem csak a lehetőségeimről tanultam, hanem azok megvalósulási esélyéről ér formáiról is. Elmondhatatlan élmény, amikor magamról, családtagjaimról, barátaimról egyre többet tudhatok meg, és ehhez nem kell “szakember”, mert én magam elemzem a horoszkópjaikat. Csak ajánlani tudom, egy egészen más világ tárul eléd.

Szabó Norbert

Biatorbágy

Az Egyesület keretein belül végzem az asztrológiai képzést Farkas Andreánál. Egy nagyszerű embert-tanárt ismertem meg személyében, aki a tudását és a módszerüket maximálisan átadja, tanítása során érezhető, hogy szívvel lélekkel teszi ezt. Az órák minden alkalommal nagyon tartalmasak és jó hangulatban telnek, így az alapoktól kezdve mindenki számára teljesen érthetővé válik a rendszer. Magam részéről máshol is végeztem hasonló képzést, de úgy éreztem, hogy valami hiányzik, most úgy érzem, hogy teljes körű tudásanyagot kapok a képzés ideje alatt. Az órákról minden esetben hangfelvétel készül, ami bármikor visszahallgatható, ez is nagy segítség, valamint számomra nagy könnyebbség, hogy skype-on is végezhető a tanfolyam. Ajánlom a képzést mindenkinek, akit érdekel ez a szép tudomány.

Víg Edit

Veresegyháza

Gyermekként mindig is boszorkány akartam lenni. Jó boszi. Hogy segíthessek másoknak, utat mutathassak, enyhítsek terheiken. Persze az érettségit követően hiába is keresgéltem volna boszorkány-képző után, amikor a felsőfokú tanulmányaimra készültem. El is vitt másfelé az élet, egészen egy másik országig. Aztán pár éve hallottam, hogy van egy jó asztrológus tanár Magyarországon. Persze, hogy felcsillant a szemem. Na nem mondom, hogy egy percig sem kételkedtem, ugyanakkor hajtott a kíváncsiság. Skype-on elvégezni egy iskolát? A horoszkópkészítés és annak tanulmányozása valóban lehet egy működő dolog? Úgy gondoltam, adok egy esélyt, és nagyon nem bántam meg. Farkas Andrea nem csupán bebizonyította, hogy az asztrológia nem átverés, de semmi perc alatt teljesen a rabjává is tett ennek a tudománynak. Ez nem egy hasra ütéses jóslás, ez egy csodálatosan felépített, logikus rendszer, amiben mindennek megvan a helye. Sok figyelmet és munkát igényel egy személyes horoszkóp elemzése, és az ehhez szükséges ismereteket Andrea mind át is adja a tanítványoknak, nem tart vissza semmit. Ő nem a jövőbeni a konkurenciát látja senkiben, ő egyszerűen imádja, hogy átadhatja ezt a klassz tudást. Remek tanító, roppant rugalmas, és egy cseppet sem lehet unatkozni az óráin.

Hidli Judit

Rhyl, Egyesült Királyság

Mennyibe kerül a képzés?

Részletekben, havonta fizetve

24 000 Ft/hó

A korábbiakhoz hasonlóan ismét van lehetőség részletfizetéssel jelentkezni a képzésre. Ez nagyon sokaknak tette lehetővé, hogy finanszírozni tudják a tanulásukat.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a részletfizetés nem egy feliratkozás, hanem a teljes képzést vásárolod meg. Ha így rendeled meg a képzést, akkor is az egész anyagra fizetési kötelezettséged keletkezik.

Egy összegben kedvezménnyel

550 000 Ft / két év

Csatlakozz Magyarország legjobb asztrológiai képzéséhez, és kövesd azt az utat amelyet a csillagok jelöltek ki neked.

 

A tandíj mellett egyszeri költséget jelent a Placidus Plus szoftver megvásárlása, amely nélkülözhetetlen a minőségi tanulmányokhoz – és később a profi munkához. A szoftverről IDE KATTINTVA találhatsz információkat.

A szoftver díja a képzésen résztvevőknek 15 000 Ft. Így szinte fele annyiért juthatsz hozzá, mint más iskola hallgatói vagy a már végzett asztrológusok.

Jelentkezés

A képzésre az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. Kérlek ügyelj rá, hogy minden adatot helyesen írj be, mert a megadott elérhetőségeken keresztül fogjuk tudni felvenni veled a kapcsolatot. A kiscsoportos képzés következő évfolyamának kezdő időpontja: 2024. május.  

(Számolj vele, hogy a tanórák minden héten egyszer, keddenként, 16-tól 18-ig lesznek!)

Gyakran ismételt kérdések

Miért csak két évig tart a képzés?

Az asztrológiai képzés sok helyen 3-4 év. Mi olyan tanmenetet alakítottunk ki, amely vargabetűtől mentes. Ez lehetővé teszi, hogy kétszer olyan gyorsan haladjunk, mint ezek az iskolák.

Miért titeket válasszalak?

Mert jók vagyunk. És szerények is… Több évtizedes tapasztalatunk van az Asztrológia területén és emellett olyan tudást és készségeket kapsz tőlünk, amelyet utána magabiztos profizmussal használhatsz.

Mikor indul a tanfolyam?

Indulás 2024. május.

Azután két évig minden héten találkozunk két órára. 🙂 A további részletek az indulásról az űrlap kitöltését követően e-mailben fognak érkezni hozzád.

 

Hogyan tudom kifizetni a képzés díját?

Egy összegben, vagy havi részletekben átutalással tudod kifizetni a képzés összegét. A részletfizetést azért vezettük be, hogy az anyagi dolgok senkit se tartsanak vissza a képzésen való részvételtől. Az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés után elküldjük neked emailben.

Indul képzés 2 hónap múlva/ 3 év múlva/ 2029-ben?

Jelenleg nem tervezzük újabb tanfolyam indítását. Most ez az egy lehetőség van a csatlakozásra. A képzéseink rendszerint teltházasok, így érdemes minél előbb lefoglalnod a helyed.

Mikor vannak az órák?

Igyekszünk úgy kialakítani az órákat, hogy mindenki részt tudjon venni rajtuk.

A biztonságos online fizetést a PayPal biztosítja.

horoszkop.asztrologia@gmail.com

Közösségi Média